Antosyaani värijauhe 50 ml (violetti)

Tuotekoodi: 2200L

Luonnollinen värijauhe

5.95 €

Luonnollinen väri

Alkuperämaa: Ranska

Voidaan käyttää juomiin, jäätelöön, maitopohjaisiin jälkiruokiin, kermavaahtoon, hilloihin, makeisiin.

Antosyaani värijauhe
Uutetaan fysikaalisin menetelmin eri kasveista, etenkin viinirypäleen kuorista ja mustista viinimarjoista. Väriä esiintyy myös mansikoissa, retiiseissä, kirsikoissa, vadelmissa, karpaloissa ja mustikoissa. Saa käyttää mm. juomiin, jälkiruokiin, jäätelöön, hilloihin, makeisiin ja kahvileipiin. Ei enimmäismäärärajoituksia. 

Vesiliukoiset antosyaaniinit (käytetään myös nimitystä antosyaanit) antavat monien kasvien hedelmille, marjoille ja kukille punaisen, violetin, sinisen tai joskus oranssin värin. Antosyaniinit kuuluvat laajaan kemiallliseen ryhmään nimeltä flavonoidit....Antosyaniinien terveysvaikutukset ihmisissä perustuvat ehkä etupäässä yhdisteiden antioksidatiivisuuteen. Perinteisesti antosyaniinejä sisältävillä uutteilla on hoidettu kudosten tulehtumisia sekä parannettu hiusverisuonten ja maksan toimintaa.

______________________________

Luonnolliset värimme tulevat maailman markkinajohtajalta ja arvostetulta luonnollisten värien valmistajalta. Heidän tuotteensa ovat todistetusti vakaita korkea laatuisia ja "värit tuotetaan kestävällä tavalla".