Acerolakirsikkajauhe

Tuotekoodi: H1056-50

Luontainen

Useita pakkauskokoja

4.90 €

Acerolajauhe on oikea C-vitamiinipommi.

100 g sisältää c-vitamiinia noin 1700 mg, suositellun päivittäisen C-vitamiini saannin ollessa 75mg

C-vitamiini auttaa raudan imeytymistä. Flunssa-aikoina on hyvä nauttia ylimääräistä C-vitamiinia, jotta välttyisi harmillisilta vilustumisoireilta. Etenkin vanhukset, odottavat äidit, toipilaat, laihduttajat, kuntoilijat ja stressaantuneet ovat tällöin C-vitamiinin tarpeessa. Se toimii myös antioksidanttina eli suojaa elimistöä haitalliselta hapettumiselta.

Maku: Kirpeä, raikas

Väri: beige - lohenpunainen

Ulkoasu: Pulveri

Liukoisuus: liukenee hyvin veteen

Ainesosat: Acerolakirsikkamehutiiviste, maltodextrin, C-vitamiini

Allergeenit (EU asetus No 1169/2011, lisäys II): ei

GMO: ei

Säteilytys: ei

Säilytys: Huoneenlämmössä (15-20C)

Ravintosisältö per 100g:

  • Energiaa: 268kcal
  • Rasvaa: --
  • Hiilihydraatteja: 66g
  • - sokereita 19g
  • Rasvaa: 0g
  • Mineraaleja: 1g
  • Kalsium: 280mg
  • Suolaa (Na x 2,5): --
  • Kuituja: --

Ruokavaliot: Kosher, Halal, Kasvis, Vegaani, Ovo-Lacto-vegaani

Alkuperämaa: Ranska

 

Malpighia emarginata is a tropical fruit-bearing shrub or small tree in the family Malpighiaceae.

Common names include acerola (Spanish pronunciation: [aseˈɾola], Brazilian Portuguese: [aseˈɾɔlɐ], European Portuguese: [ɐseˈɾɔlɐ], Barbados cherry, West Indian cherry,[2] wild crepe myrtle[3] and seriz (Haitian Creole). Acerola is native to South America, southern Mexico, Puerto Rico, Dominican Republic, Haiti, Brazil, and Central America, but is now also being grown as far north as Texas and in subtropical areas of Asia, such as India.

It is known for being extremely rich in vitamin C,[4] almost as much as camu camu, although it also contains vitamins A, B1, B2, and B3, as well as carotenoids and bioflavonoids, which provide important nutritive value and have antioxidant uses.[5]