Tuote-info

Aromien käyttö:

Halutessasi aromien maun todella aromaattiseksi, vaativat aromit rinnalleen aina makeutta. Sokeria tai makeutusainetta tulisi olla 10-30 % aineen kokonaismäärästä.

Yleensäkin aromien käytössä ja annostelussa on syytä olla tarkkana, yliannostelulla voi helposti pilata tuotteensa. On hyvä noudattaa tuotteissa olevia annosteluohjeita.

Maitotuotteet sopivat erinomaisesti yhtenä tuoteryhmänä aromien käyttöön. Kahvi-ja tee pöydässä aromit ovat myös erinomainen lisämaun antaja.

High Quality aromit ovat oivallinen aromiryhmä kodin maustehyllyyn. Aromit on miellyttäviä käyttää ja annostella tipoittain, annostelu ohjeen koko on 2 dl tai 200 g, joka vastaa keskimääräisiä teekuppi, kahvikuppi ja lasikokoja. Pullokoko 10 ml on riittoisa käyttää, sisältää n. 200 tippaa aromia Yhdellä 10 ml pullolla aromista riippuen maustetaan jopa 10-20 litraa/kiloa ainetta.

Elintarvikevärit ovat myös 10 ml pulloissa. Pulloissa on tippakorkki. Tippakorkin ansiosta värejä on miellyttävä käyttää ja annostella eri tuotteisiin.

Esimerkki: jos haluaa tehdä maitojuomaa lasillisen ja maustaa sen vaikka lakritsi aromilla, lisäämällä tippan mustaa elintarvikeväriä, saa juomaan halutun lakritsin värin.

Vain mielikuvitus on rajana, erilaisia versiota on rajattomasti.

Aromeja ja värejä voi säilyttää normaali huone lämpötilassa.

VINKKI OSTA AROMIT KOTIISI:

Mausta tuotteet kotonasi aivan millä aromi maulla haluat... sellaisiksi kuin itse haluat... yksilöllisesti, itsenäisesti, miedosti tai vähän voimakkaamin, oman tai vieraittesi maun mukaan.

Älä tyydy kaupan bulkkituotteisiin: mausta tuotteesi oman henkilökohtaisen makusi mukaan!