Aromien käytöstä:

Halutessasi aromien maun todella aromaattiseksi, vaativat aromit rinnalleen aina makeutta. Sokeria tai makeutusainetta tulisi olla 10 - 30 % aineen kokonaismäärästä.

Yleensäkin aromien käytössä / annostelussa on syytä olla tarkkana, yliannostelulla voi helposti pilata tuotteensa. On hyvä noudattaa pullossa olevia annosteluohjeita.

Maitotuotteet sopivat erinomaisesti yhtenä tuoteryhmänä aromien käyttöön. Kahvi-ja tee pöydässä aromit ovat myös erinomainen lisämaun antaja.

High Quality aromit ovat oivallinen aromiryhmä kodin maustehyllyyn. Aromit on miellyttäviä käyttää ja annostella tipoittain, annostelu ohjeen koko on 2 dl tai 200 g, joka vastaa keskimääräisiä teekuppi, kahvikuppi ja lasikokoja. Pullokoko 10 ml on riittoisa käyttää, sisältää n. 200 tippaa aromia. Yhdellä 10 ml pullolla aromista riippuen maustetaan jopa 10-20 litraa / kg ainetta.

Elintarvikevärit ovat myös 10 ml pulloissa. Pulloissa on tippakorkki. Tippakorkin ansiosta värejä on miellyttävä käyttää ja annostella tipoittain eri tuotteisiin.

Esimerkki; Jos haluaa tehdä maitojuomaa lasillisen ja maustaa sen vaikka lakritsi aromilla, lisäämällä 1-2 tippaa mustaa elintarvikeväriä, saa juomaan halutun lakritsin värin.

Vain mielikuvitus on rajana, erilaisia versiota on rajattomasti.

Aromeja ja värejä voi säilyttää normaali huone lämpötilassa.