Yrityksille aromit

 

Yritysmyynti:

Tuotteidemme pääasiallinen myynti tapahtuu "nettikauppamme" ulkopuolella. Myymme tuotteitamme eri yrityksille ja yritysryhmille tukku- ja vähittäiskaupalle, elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille, laitoksille, leipomoille jne. Nettikauppamme tuotevalikoimasta, voitte halutessanne tehdä tilauksia suoraan nettisivuiltamme.

Nettikaupamme aromi valikoimasta löytyy myös seuraavat pakkauskoot  0,5 kg, 1 kg ja 5 kg astiat. Jos olette kiinnostuneet tuotteistamme ottakaa meihin yhteyttä sivuiltamme kohdasta (PALAUTE) tai sähköpostilla osoite:  myynti@spicearoma.fi. Vastaamme mielellämme kyselyynne ja annamme Teille tarvittaessa tuotteistamme kirjallisen tarjouksen.

Uutena tuoteryhmänä myyntiimme ovat tulleet "luontaiset aromit" aromeja löytyy sekä nestemäisinä että jauheina. Jos mieleenne tulee jokin tietty aromi tai tarvitsette maustaa vaikka jonkin erikoistuotteen tai kysyä ihan mitä tahansa tuotteisiin liittyvää asiaa. Voitte ottaa meihin yhteyttä sivuiltamme kohdasta (PALAUTE) tai sähköpostilla osoite: myynti@spicearoma.fi.

Varastostamme löytyy satojen aromien valikoima, 1-2 viikon toimitusajalla. Kannattaa kysyä!

Myös elintarvikeväriemme tuotevalikoima on lisääntynyt. Myyntiin on tullut "luontaiset värit ." Päävärien lisäksi sävyjä löytyy kymmenittäin. Värejä löytyy sekä nestemäisinä että jauheina.

Pakkauskoot ovat 0,5-20 kg.